Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

misterz 

všechny recenze uživatele

Priemerný slasher vyvražďovák, ktorý nevyniká absolútne ničím, možno tak iracionálnym dejom a to aj v rámci tohto žánru, kde o príbeh ani tak nejde. Snáď keby boli vraždy viac nápaditejšie a krvavejšie, zaujal by viac. Takto len slabá jednohubka vhodná na zabitie hodinky voľného času. Ešte šťatie, že je to také krátke. 55/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Pusťte mě dolů, prosím!!!" .... ,,Áááááááááá!" Slasher těžící z poetiky texaských masakrů, hor s očima a dalších špinavých vyvražďovaček o sběrateli očí. Když je máma magor, je pak syn magor dvojnásobný (nebo dcera, vzpomeneme-li si na Carrie). Tematicky tedy nic nového, ale musím po letech uznat (a zvedl jsem o jednu hvězdu), že místy je tenhle snímek fakt zábavný. Skvělá práce s hákem (nejlepší je asi zásek pod dolní čelist), vydloubávání očí, krmící se skupinka roztomilých hafanů či ohánění se sekerou zrátka rozesmějí. Švábi, špína, potkani, rez, prach. A taky se tu poměrně dost létá - děvčata létají, matka létá i Jacob létá. Jo, staré hotely mají své kouzlo! ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Před nějakou dobou jsem se dival na RAW (wrestlingový sestřih ze zápasů) a Kane tam dostával pěkně na prdel. Tak jsem si řekl, že si musím pustit tenhle film a mrknout jak hraje. No a dostal zase na prdel. Na film se dívat určitě dá, ale na víc 40% to nemá. Kdyby si tam zahrál takový Undertaker bylo by to určitě lepší. Jinak co se týká děje, tak ten mě ze začátku docela zaujal, jenže postupem času a především díky nezajímavým efektům jsem měl stochutí to vypnout. K vidění je zde totiž tolik nelogických scén, trapných dialogů a směšného chování většiny postav, že tomuhle se prostě nedá říkat ani průměrný film. Jednou se na to podívat dá, ale nikdy více. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pokud máte chuť na pořádnej slasher, s Neviditelným zlem nemůžete sáhnout vedle. Všechny ingredience, co má tento hororový subžánr mít, tu dostanete měrou vrchovatou- partu mladých (tentokrát ovšem ne středoškoláků, ale delikventů, co si maj odpracovat svých pár hodin nucených prací, aby se jim zkrátila výše trestu (pro někoho se zkrátí hned hehe :)), skvělé deprimující interiéry zatuchlého (a vyhořelého) monstrhotelu, jenž je protkán temnými chodbami a zkratkami (to aby se hlavní "hrdina" tolik nenaběhal) a propos, když už píšu o "hrdinovi", to je pravděpodobně největší devíza See No Evil, Glenn Jacobs je slasherový maniak par excellence! :) Spokojenost maximální. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco trochu jinýho (víc exploit), o to větší radost mi udělal celkem regulérní, a hlavně záživný slasher. Zápletka je zhruba taková: Skupina mladistvých delikventů jede renovovat starý zaprašený hotel Blackwell, a bonus za dobrou úklidovou práci - v horních vyhořelých patrech bydlí vraždící psychopat, který své oběti s oblibou loví na hák, omlátí je o zeď, vydloube oči a dorazí. Tedy, v případě že mu nenakopete prdel (to není jen tak), nebo nejste mladá holka s vytetovanými kříži (souvisí s traumaty v jeho minulosti). Charismatický wrestler Glen 'Kane' Jacobs je v roli maniaka jako doma, beztak je to jeho prací už dlouhá léta film nefilm. Dobře zvládá i vyšinutý, psychologičtější chvilky v závěru, takže celkově paráda, jen ty zuby u něj možná trochu přehnali... Na SEE NO EVIL jsem jinak ocenil vychytaný prostředí, je vidět že s tím si někdo dal slušnou práci a odrazilo se to mimojiné v podle mě solidní atmosféře. Povedený bylo taky překvapení ke konci. Na druhou stranu malinko mě vytáčel ten 'cool' klipový styl, jak je to místy natočený, sestříhaný a upravený, ale co, přeci jen se jedná o WWE Films a tam je to holt běžný no. Ale nečekal bych u nich takový level brutality, takže budiž odpuštěno. Zaprodat Kanea do nějaký rádoby drsný šunky, to by mě nasrali. Nestalo se naštěstí - nic extra to není, ale dobrá a zábavná oddychovka ano, tak palce nahoru! K R-rated dokonalosti už chyběly jen nějaký ty kozy. 7/10. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Všechen prach a mouchy byly přidány do filmu digitálně pomocí CGI. (Polgedney)
  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)

Reklama

Reklama