foto

Jerry Lacy

  • nar. 27.3.1936 (83 let)
    Sioux City, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cockroaches
Tales of Frankenstein
2017 Ningyo
2016 Eternal Salvation
2015 The Last Case of August T. Harrison
2014 Doctor Mabuse: Etiopomar
Spidora
2013 Doctor Mabuse
Porotci (TV film)
Vánoční výlet (TV film)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi: Zlá krev
2011 Superžralok
2002 Big G, The
1985 Muž z ledu (TV film)
1983 Imps*
1980 Fighting Back (TV film)
1979 Pleasure Cove (TV film)
1976 Blood Bath
Money, The
1972 Zahraj to znovu, Same
1970 House of Dark Shadows

TV seriály

2016 Adoptable (TV seriál)
They Do (S01E06)
How Little (S01E05)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Placená dovolená (S05E15)
2013 Muži sobě (TV seriál)
Downshift (S02E04)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 Comedy Tonight (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

2019 Master of Dark Shadows
1991 Dark Shadows: Behind the Scenes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace