foto

Phil Chambers

  • nar. 16.6.1916
    Los Angeles County, USA
  • zem. 16.1.1993 (76 let)
    Los Angeles, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Shane's World
1974 Strange and Deadly Occurrence, The (TV film)
1967 Warning Shot
1963 For Love or Money
1962 Six Black Horses
1959 A Summer Place
Dobrý den na věšení
1957 Drango
Man on Fire
Raintree County
Will Success Spoil Rock Hunter?
1956 A Day of Fury
Rána na oplátku
The Mole People
1955 Foxfire
It's a Dog's Life
Zuřivý úsvit
Útěk do bezpečí
1954 Drums Across the River
Executive Suite
Overland Pacific
Pushover
Ricochet Romance
Riding Shotgun
Rogue Cop
The Bounty Hunter
1953 Affair with a Stranger
Code Two
Law and Order
Powder River
Three Lives
Trouble Along the Way
Tumbleweed
Velký zátah

TV seriály

1981 Father Murphy (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Wave of the Future (S08E10)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Shane (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The New Exhibit (S04E13)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
Margie (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Buried Clock (S02E06)
1957 Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky