foto

Emma Stansfield

  • nar. 1978
    Monmouth, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Best Laid Plans
Endeavour - Pilotní díl (TV film)
2010 Pulse (TV film)
2008 Hughie Green, Most Sincerely (TV film)
2007 Fanny Hillová (TV film)
2001 Gentlemanské manýry (TV film)

TV seriály

2018 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S07E01)
2016 Jamie Johnson (TV seriál)
The Coroner (TV seriál)
Pieces of Eight (S02E09)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
Ve stínu šibenice (S02E04)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Skins (TV seriál)
Nick (S05E05)
2010 Accused (TV seriál)
Willy's Story (S01E01)
Tudorovci (TV seriál)
Tajemství srdce (S04E09)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
A všude kolem roste zelená tráva (S12E05)
2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Whistleblower (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Privates (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The 1st TVNow Awards (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace