foto

Ewan Mitchell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 High Life
2017 Jsem Charlie

TV seriály

2019 Svět v plamenech (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 The Halcyon (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky