foto

Rickard Krantz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Vládci chaosu
2017 Deník darebáka
2015 Arne Dahl: Efterskalv (TV film)
Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
Bezchybný plán
2013 Utajené dítě
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
2009 Knäcka
2007 Hata Göteborg

TV seriály

2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
2017 Restaurant (TV seriál)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (4)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v ohni (S05E06)
Stíny nad Stockholmem: Smrt novináře (S05E05)
2015 Ängelby (TV seriál)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Den sista dokusåpan (TV seriál)
Skuteční lidé (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace