foto

Milena Dravić

  • nar. 5.10.1940
    Bělehrad, Srbsko, Jugoslávie
  • zem. 14.10.2018 (78 let)
    Bělehrad, Srbsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sreca
2009 Svatý Jiří zabíjí draka
Ta tvoja ruka mala
2008 Láska a jiné zločiny
2007 Agi i Ema
2006 Od danas do sutra (TV film)
2005 Ztráty a nálezy - Šest pohledů jedné generace
2003 Picknick på kyrkogården
Plácek
Sjaj u ocima
2002 Mala jutarnja prica
Zona Zamfirova
2001 Bumerang
Normalni ljudi
1999 Nebeský koš
1998 Sud prachu
1997 Ljubav, zenidba i udadba (TV film)
Tri letnja dana
1995 Dvoboj za troje (TV film)
Treca sreca
1993 Niko nije savršen (TV film)
Suza i njene sestre (TV film)
1992 Policajac sa Petlovog brda
Sekula nevino optuzen
1991 Obraz uz obraz: Novogodisnji special (TV film)
Sekula se opet zeni
1990 Cudna noc
Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove (TV film)
1989 Boj na Kosovu
Cudo u Sarganu (TV film)
Gospodja ministarka (TV film)
Najbolji
1988 Cavka
Odvrácená strana Slunce
Spijun na stiklama
1987 Dogodilo se na danasnji dan
1986 Lijepe zene prolaze kroz grad
Osveta
Razvod na odredjeno vreme
1985 Anticasanova
Horvatov izbor
Na istarski nacin
S muži to není lehké
1984 Divlja patka (TV film)
Una
1983 Covek sa cetiri noge
Cukrová voda
Noc poslije smrti
1982 Nedeljni rucak
Táta na neurčito
Ukazanje Gospe u selu Grabovica (TV film)
1981 Laf u srcu
Šesta brzina
1980 Osam kila srece
Return, The
Snovi, zivot, smrt Filipa Filipovica
Zvláštní léčba
Čekatel na životní příležitost
1979 Povratak
Vecera za Milicu (TV film)
1978 Kvar
Ljubav u jedanaestoj (TV film)
Obraz uz obraz: Novogodisnji special (TV film)
Tamo i natrag
Trener
1977 Ancika Dumas (TV film)
Milostný život Budimira Trajkoviče
Skupinový portrét s dámou
1976 Beogradska deca (TV film)
Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo (TV film)
Povratak otpisanih
1975 Pavle Pavlović
1974 Njurci (TV film)
Nocturno
Podezření trvá
Predstava Hamleta u Mrdusi Donjoj
1973 Jaro, které přineslo smrt
Pjegava djevojka
Pátá ofenzíva: Bitva o Sutjesku
1972 Kako su se volele dve budale (TV film)
Ko pride lev
Prvo ubistvo (TV film)
1971 Jedan covek - jedna pesma (TV film)
Ljubavna lirika Desanke Maksimovic (TV film)
Makedonskiot del od pekolot
WR - mystéria organismu
Úloha mé rodiny ve světové revoluci
1970 Biciklisti
1969 Bezimena zvezda (TV film)
Bitva na Neretvě
Horoskop
Kros contri
Plava Jevrejka (TV film)
Sedmina - Pozdravi Mariju
Touha zvaná Anada
V pasti
1968 Bez treceg (TV film)
Sirota Marija
Svabica (TV film)
1967 Dim
Hasanaginica
Jitro
Nemirni
1966 Do pobede i dalje
Pogled u zjenicu sunca
Rondo
1965 Covik od svita
Dívka
Klakson
Vojandy
Člověk není pták
1964 Bláznivé léto
Narodni poslanik
Pánská jízda
Sluzbeni polozaj
1963 Dugme za peti sprat (TV film)
Pjescani zamak
Radopolje
1962 Kozara
Prekobrojna
Zámek z písku
1961 Leto je krivo za sve
Uzavreli grad
1960 Bolje je umeti
Dilizansa snova
Zajednicki stan
1959 Dveře zůstanou otevřené

TV seriály

2007 Lud, zbunjen, normalan (TV seriál)
Pozoriste u kuci (TV seriál)
2003 M(j)esoviti brak (TV seriál)
2001 Metla bez drske 5 (TV seriál)
1997 Svastara (TV seriál)
1994 Policajac sa Petlovog Brda 2 (TV seriál)
1993 Metla bez drske 4 (TV seriál)
Policajac sa Petlovog Brda (TV seriál)
1991 Metla bez drske 3 (TV seriál)
1990 Metla bez drske 2 (TV seriál)
1987 Soba 405 (TV seriál)
1986 Putovanje u Vucjak (TV seriál)
1984 Pozoriste u kuci 5 (TV seriál)
1983 Price iz Nepricave (TV seriál)
1982 Price iz radionice (TV seriál)
1981 Sijamci (TV seriál)
1978 Cardak ni na nebu ni na zemlji (TV seriál)
1976 Povratak otpisanih (TV seriál)
1975 Pozoriste u kuci 3 (TV seriál)
Zivot je lep (TV seriál)
1972 Obraz uz obraz (TV seriál)
1971 Ceo zivot za godinu dana (TV seriál)
Od svakog koga sam volela (TV seriál)

Dokumentární

2014 František Čáp: chvíle rozhodnutí (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace