foto

Tóru Furuja

  • nar. 31.7.1953 (66 let)
    Jokohama, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sekaiiči hacukoi: Propose hen
2019 Ašita sekai ga owaru to šite mo - vyp.
2018 Kidó senši Gundam: The Origin VI – Tandžó akai suisei
Meitantei Conan: Zero no šikkónin
2017 Kókjóšihen Eureka Seven: Hi Evolution 1
2016 One Piece Film Gold
2014 Gekijōban Sekaiichi hatsukoi: Yokozawa Takafumi no baai
Rakuen cuihó: Expelled from Paradise
2013 Dragon Ball Z: Kami to Kami
2010 Gekijōban Bleach: Jigoku-hen
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Učú senkan Jamato: Fukkacu hen
2008 Dragon Ball: Ossu! Kaettekita Son Gokú to nakamatači!!
2007 Kindaiči šónen no džikenbo Special (TV film)
2006 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
Paprika
2004 Saint seija: Tenkai hen džósó – Overture
2003 Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2002 Arcade Gamer Fubuki
2001 Gundam Evolve
1997 Tensai Eri-čan kingjo o tabeta
1996 Dragon Ball: Saikjó e no miči
Gegege no Kitaró: Daikaidžú
Lupin sansei: Dead or Alive
Odžó-sama sósamó
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S: Kaguja hime no koibito
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R
Black Jack
Dragon Ball Z: Ginga girigiri!! Buččigiri no sugoi jacu
Kidó senši SD Gundam macuri
1992 Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
1991 Inferious wakusei senši gaiden: Condition Green
Kimagure Orange Road: Omoigakenai Situation
Kimagure Orange Road: Rouge no dengon
Kjófu šinbun
Kjúkjoku čódžin R
1990 Dragon Ball Z: Čikjú marugoto čókessen (TV film)
Kidó senši SD Gundam gaiden
1989 Amada Anime Series: Super Mario Brothers
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: Araši o jobu gakuensai
Kidó senši SD Gundam no gjakušú: SD Sengokuden – Abaowakúdžó no šó
Kimagure Orange Road: Hawaiian Suspense
Kimagure Orange Road: Hurricane! Henšin šódžo Akane
Kimagure Orange Road: Wagahai wa neko de attari osakana de attari
Kimagure Orange Road: Široi koibitotači
Saint seija: Saišú seisen no senšitači
1988 Dragon Ball: Makafušigi daibóken
Iči Pound no fukuin
Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
Kimagure Orange Road: Ano hi ni kaeritai
Saint seija: Kamigami no acuki tatakai
Saint seija: Šinku no šónen densecu
1987 Dragon Ball: Madžindžó no Nemuri-hime
Hana no Asuka gumi!
Kimagure Orange Road: Sóšúhen Tanabata Special
Saint seija: Džašin Eris
1986 Bavi Stock II: The Revenge of Eyesman – Ai no kodó no kanata ni
Dragon Ball: Shenlong no densecu
Džúippiki no neko to ahódori
Seito šokun! Kokoro ni midori no Neckerchief o (TV film)
Super Mario Brothers: Peach-hime kjúšucu daisakusen!
Windaria
Čódžikú Romanesque Samy: Missing 99
Šónan bakusózoku
1985 Bavi Stock I: Hateši naki hjóteki
Odin: Kóši hansen Starlight
Urusei jacura
1983 Genma taisen
Uchū senkan Yamato: Kanketsu-hen
1982 1000 nen džoó
Andromeda Stories (TV film)
Haguregumo
Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 Kidó senši Gundam I gekidžóban
Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
Nacu e no tobira
Sirius no densecu
1980 Marine Snow no densecu (TV film)
Směr Země
1977 Sekai meisaku dówa: Hakučó no ódži
1975 Kótecu Jeeg
1972 Jukemuri 110 ban iruka no taišó
1969 Kjodžin no hoši: Ike ike Hjúma

TV seriály

2020 Kidó senši Gundam: The Origin zen'ja – Akai suisei (TV seriál)
Baki (TV seriál) - vyp.
Odplata v Tokiu (S02E13) - vyp.
Naplnění (S02E12) - vyp.
Probuzení (S02E11) - vyp.
další epizody (13)
2018 Baki (TV seriál) - vyp.
Turnaj ke stému výročí (S01E26) - vyp.
Bůh a ďábel (S01E25) - vyp.
Porážka (S01E24) - vyp.
další epizody (26)
2017 Gundam Build Fighters: Battlogue (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
2014 Gundam-san (TV seriál) - vyp.
2012 Saint seija: Omega (TV seriál)
2011 Sket Dance (TV seriál)
Un-Go (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
Kúčú buranko (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Casshern Sins (TV seriál)
Mórjó no hako (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál) - herec, vyp.
2006 Gintama (TV seriál)
2005 Angel Heart (TV seriál)
Tóhai densecu Akagi: Jami ni maiorita tensai (TV seriál) - vyp.
UG*Ultimate Girls (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
2003 Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
2001 Kasumin (TV seriál)
1999 Alexander senki (TV seriál)
GTO (TV seriál)
Kamikaze kaitó Jeanne (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Doctor Slump (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Dragon Ball GT (TV seriál)
1994 Marmalade Boy (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
Dragon Quest (TV seriál)
Gaki deka (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
1987 Kimagure Orange Road (TV seriál)
1986 Gó-Q čódži Ikkiman (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1985 High School! Kimengumi (TV seriál)
Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
1984 Futaridaka (TV seriál)
Makiba no šódžo Katori (TV seriál)
Sója monogatari (TV seriál)
Video senši Laserion (TV seriál)
1983 Akú daisakusen Srungle (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
Nanako SOS (TV seriál)
Plawres Sanširó (TV seriál)
Stop!! Hibari-kun! (TV seriál)
Tokusó kihei Dorvack (TV seriál)
1982 Waga seišun no Arcadia: Mugen kidó SSX (TV seriál)
1981 Kazoku Robinson hjórjúki: Fušigi na šima no furóne (TV seriál)
Meiken Jolie (TV seriál)
Šin Taketori monogatari: Sennen džoó (TV seriál)
1980 Ganbare Genki (TV seriál)
Maeterlinck no aoi tori: Tyltyl Mytyl no bōken ryokō (TV seriál)
Učú senkan Jamato III (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál)
Učú kúbo Blue Noah (TV seriál)
Šin Kjodžin no hoši II (TV seriál)
1978 Ikkjú-san (TV seriál)
Madžokko Tickle (TV seriál)
1977 Hjóga senši Gaislugger (TV seriál)
Ore wa Teppei (TV seriál)
Šin Kjodžin no hoši (TV seriál)
1976 Groizer X (TV seriál)
1975 UFO Robo Grendizer (TV seriál)
1968 Kjodžin no hoši (TV seriál)
1966 Kaizoku ódži (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky