foto

Valentina Ananina

  • nar. 18.5.1933 (87 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zeljonaja kareta
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2009 Pěrvaja popytka (TV film)
2008 My stranno vstretilis (TV film)
Sněžnyj angel (TV film)
2006 Fleš.ka
2002 Tretějskij suďa (TV film)
1997 Vor
1993 Ďuba-Ďuba
1991 Dětstvo Ťomy (TV film)
1990 Ubiystvo na Monastyrskikh prudakh (TV film)
1989 Dubrovskij
Iz žizni Fjodora Kuzkina
Это было у моря...
1988 Zapretnaya zona
1987 Lovkači
1986 Běrega v tumaně
Vremja synovej
Zina-Zinulja
1985 Zakonnyj brak
1983 Gori, gori jasno (TV film)
Řidič autobusu (TV film)
Клетка для канареек
1982 Sedm vojáčků
Svidanije
1981 V týlu nepřítele
Карнавал
1980 Dym otěčestva
Poljot s kosmonavtom
Světlo v okně (TV film)
1978 Ich will euch sehen
1975 Kresťjanskij syn
To jsme neprobírali
1970 Slunečnice
1967 Cesta do "Saturnu"
Дом и хозяин
1966 Dikij mjod
Lunnyje noči
Matčina věrnost
Nepolapitelní mstitelé
Pohádka o caru Saltánovi
Zabludšij
Королевская регата
Серая болезнь
1965 Děti Don-Kichota
Jeden navíc
Mimo okon idut pojezda
Vremya, vperyod!
Čjornyj biznes
1964 Непридуманная история
1963 Chodím po Moskvě
Eto slučilos v milicii
Kluk od moře
Sekretar obkoma
Čelověk, kotoryj somněvajetsja
Большой Фитиль
1962 Bez stracha i uprjoka
Naš obščij drug
Soud
1961 Devět dní jednoho roku
Ivan Rybakov
Karjera Dimy Gorina
1960 Dom s mezoninom
Lidé na mostě
Rovesnik veka
Všechno teprv začíná
1959 Balada o vojákovi
Matčino srdce
1958 Dělo 'Pjostrych'
Kijevljanka
Slučaj na šachtě vosem
Sám mezi lidmi
1957 Děvče bez adresy
Jeřábi táhnou
Kommunist
1955 Děti volnosti
Historie jedné lásky
Voják Ivan Brovkin

TV seriály

2015 Pauk (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 God v Toskane (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Baťuška (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Glavbuch i polcarstva v pridaču (S03E01)
2005 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
2004 Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Tri meška chitrostěj (S01E02)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Dama s kogotkami (S02E01)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Sozvezdije žadnych psov (S02E03)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kartěl niščich (S01E11)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Šerif v zakoně (S03E06)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Poslednij maršal (S02E08)
1992 Dym (TV seriál)
1985 Grjaduščemu věku (TV seriál)
1978 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Do tretěgo vystrela (E13)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky