foto

Mark Tinker

  • nar. 16.1.1951 (69 let)
    Stamford, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Inside the Box (TV film)
1995 Bonanza: Vystaveni útoku (TV film)
1991 Babe Ruth (TV film)
My Old School (TV film)
N.Y.P.D. Mounted (TV film)
Our Shining Moment (TV film)
1990 Capital News (TV film)
1987 Private Eye (TV film)

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Nowhere to Hide (S01E11)
2018 For the People (TV seriál)
Rahowa (S01E02)
Policie Chicago (TV seriál)
Confidential (S05E11)
Chicago Fire (TV seriál)
The Solution To Everything (S07E08)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Trust Your Gut (S03E03)
Policie Chicago (TV seriál)
Politics (S05E08)
Fork in the Road (S04E23)
Seven Indictments (S04E14)
další epizody (4)
2016 Policie Chicago (TV seriál)
Some Friend (S04E06)
The Silos (S04E01)
Start Digging (S03E23)
další epizody (5)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
You Never Know Who's Who (S03E06)
Climbing Into Bed (S03E05)
Natural Born Storyteller (S03E02)
další epizody (6)
2014 Policie Chicago (TV seriál)
An Honest Woman (S02E05)
Call It Macaroni (S02E01)
A Beautiful Friendship (S01E15)
další epizody (6)
2013 Skandál (TV seriál)
Any Questions? (S02E21)
Whiskey Tango Foxtrot (S02E14)
Private Practice (TV seriál)
In Which We Say Goodbye (S06E13)
2012 Skandál (TV seriál)
Beltway Unbuckled (S02E04)
Private Practice (TV seriál)
Life Support (S06E08)
Aftershock (S06E01)
Andromeda (S05E16)
další epizody (4)
2011 Off the Map (TV seriál)
Smile. Don't Kill Anyone. (E02)
Private Practice (TV seriál)
Who We Are (S05E08)
Remember Me (S05E04)
God Laughs (S05E01)
další epizody (6)
2010 Private Practice (TV seriál)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
Short Cuts (S04E02)
Take Two (S04E01)
další epizody (5)
2009 Private Practice (TV seriál)
Blowups (S03E10)
The Hard Part (S03E07)
A Death in the Family (S03E01)
další epizody (6)
2008 Private Practice (TV seriál)
Crime and Punishment (S02E08)
A Family Thing (S02E01)
Chirurgové (TV seriál)
Srdeční záležitost (S04E13)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Two Continued (E03)
His Visit: Day One (E01)
Private Practice (TV seriál)
In Which Cooper Finds a Port in His Storm (S01E08)
In Which Addison Finds the Magic (S01E03)
In Which We Meet Addison, a Nice Girl from Somewhere Else (S01E01)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Ztrácím svou víru (S02E27)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Neustálé pulzování (S03E10)
Zakázaná skořice (S03E07)
další epizody (4)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Sem s bolestí! (S02E05)
2001 Philly (TV seriál)
Loving Sons (E09)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Cutting Edges (S01E14)
Policie New York (TV seriál)
Dirty Laundry (S03E05)
E.R. (S03E01)
A.D.A. Sipowicz (S02E22)
další epizody (5)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Cesta domů (S01E03)
Policie New York (TV seriál)
Cop Suey (S02E03)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Capital News (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 Making the Grade (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky