foto

Penny Santon

  • nar. 2.9.1916
    New York City, New York, USA
  • zem. 12.5.1999 (82 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 There Was a Little Boy (TV film)
1991 Polda Artie Lewis
1990 Mulberry Street (TV film)
1986 Číslo 5 žije
1985 Fletch
The Ferret (TV film)
1984 Kočičí zlato
1983 When Your Lover Leaves (TV film)
1982 Moonlight (TV film)
1979 ...And Your Name Is Jonah (TV film)
Poslední slovo
1975 Legend of Valentino, The (TV film)
1974 Last Angry Man, The (TV film)
1973 Portrait: A Man Whose Name Was John (TV film)
1971 Kotch
The Impatient Heart (TV film)
1970 A Storm in Summer (TV film)
1968 Don't Just Stand There!
Funny Girl
1963 California
Captain Newman, M.D.
Muž, o němž nic nevím
1961 Lover Come Back
West Side Story
1959 Cry Tough
The Miracle
This Earth Is Mine
1957 Dino
1956 Full of Life
Nepravý muž
1955 Interrupted Melody

TV seriály

1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Stir Crazy (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Ryan's Four (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Rosetti and Ryan (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
Roll Out (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Channing (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Don't Call Me Charlie (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Mister Peepers (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace