foto

Yelyna De Leon

  • nar. Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Murder in the Woods
2014 Nekřič a toč
2011 Za lepší život
2006 East Side Story
2002 Never Trust a Serial Killer
2001 Blasphemy the Movie

TV seriály

2016 Shameless (TV seriál)
A Yurt of One's Own (S06E09)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Zaklepej u nás (S03E03)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka porostlá houbami (S08E21)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Murder in the Woods

Producentská filmografie

Filmy

2017 Murder in the Woods

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace