foto

Sergej Kalašnikov

  • nar. 9.5.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na poroge ljubvi (TV film)
2017 Izmoroz (TV film)
Konvert
Poslední bohatýr
Sčastlivaja seraja myš (TV film)
2016 Poslednij lepestok (TV film)
2013 Dva mgnovenija ljubvi (TV film)
Gagarin: Pěrvyj v kosmose
2004 Noční hlídka
Russkoje
2003 Blagoslovitě ženščinu

TV seriály

2019 Žuki (TV seriál)
2018 Suchar (TV seriál)
2017 Filfak (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
Čistoserděčnoje priznanije (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Děmiurg (E20)
Ně vmestě (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Ubijca bankov (S10E03)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Kryša mira (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (7)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Poiski ulik (TV seriál)
Polosa otčužděnija (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Gromkoje dělo (S09E09)
Kodex česti (TV seriál)
4 časa (S07E11)
2013 Cena ljubvi (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 13 (S02E13)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (18)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 19 (E19)
Bratany 3 (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Mamočka, ja žulika ljublju (S05E13)
2011 Pjatnickij (TV seriál)
Moment istiny (S01E29)
Prestuplenije bez nakazanija (S01E28)
Pacijent (S01E27)
SK (TV seriál)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)
Sivyj merin (TV seriál)
2007 Advokat (TV seriál)
Sud sovesti (S03E10)
2006 Iz plamja i sveta (TV seriál)
Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky