foto

Tom Sayer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Boyz in the Wood
Our Ladies
2016 The Northleach Horror
2015 Swung
2013 Rubenesque (TV film)
2012 Citadel
2011 Perfect Sense
2010 Outcast
2009 Zig Zag Love (TV film)
2008 Stone of Destiny
2007 Hallam Foe
Jednotka příliš rychlého nasazení
Reichenbach Falls (TV film)
2005 Festival
The Quatermass Experiment (TV film)
2004 Quite Ugly One Morning (TV film)
2003 Skagerrak
Witchcraze (TV film)
2002 The Last Great Wilderness
2000 Marcie's Dowry
1999 Coming Soon (TV film)
1996 Fantoosh
The Butterfly Man
1995 3

TV seriály

2019 Guilt (TV seriál)
Noční závod (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Ackley Bridge (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2016 In Plain Sight (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
One of Us (TV seriál)
Adam and Grace (E04)
Glenarvon Loch (E03)
Beneath the Surface (E02)
další epizody (4)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 V čísle 9 (TV seriál)
Last Gasp (S01E04)
Tom & Gerri (S01E03)
Sardines (S01E01)
2013 Bob Servant Independent (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Waybuloo (TV seriál)
2004 ZOO v krabici (TV seriál)
1999 Brotherly Love (TV seriál)
1996 Hububb (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky