foto

Joshua Shelley

  • nar. 27.1.1920
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.2.1990 (70 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1967 The Perils of Pauline

TV seriály

1977 M*A*S*H (TV seriál)
Suvenýry (S05E23)
1975 Když je všechno jinak (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Quicksilver
1980 Panenka pro štěstí
1977 Ring of Passion (TV film)
1976 Na černé listině
Všichni prezidentovi muži
1975 Funny Lady
Knedlíková banda
1974 Na titulní straně
1973 Firehouse (TV film)
1949 City Across the River
Yes Sir That's My Baby

TV seriály

1985 Hell Town (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
Sugar Time! (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Needles and Pins (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1952 Mister Peepers (TV seriál)
Police Story (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace