foto

Laura Maire

  • nar. 11.10.1979 (39 let)
    Pfaffenhofen an der Ilm, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wrong Place, Wrong Crime
2011 Teufelsnacht
2010 Nechte maličkých přijíti ke mně (TV film)
Odpočítávání
2008 Eisenturm, Der
2007 Beste Zeit
Big Ben - Vražda bez oběti (TV film)
Pfarrer Braun - Ein Zeichen Gottes (TV film)
2004 Letní bouře
Süperseks
2003 Der Preis der Wahrheit (TV film)
Lucie & Vera (studentský film)
Láska, láska, láska (TV film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Verdammt verliebt (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace