foto

Laura Maire

  • nar. 11.10.1979 (40 let)
    Pfaffenhofen an der Ilm, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wrong Place, Wrong Crime
2011 Teufelsnacht
2010 Odpočítávání
2008 Eisenturm, Der
2007 Beste Zeit
2004 Letní bouře
Süperseks
2003 Der Preis der Wahrheit (TV film)
Lucie & Vera (studentský film)
Láska, láska, láska (TV film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
2010 Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Boží znamení (E10)
Big Ben (TV seriál)
Vražda bez oběti (S13E05)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Verdammt verliebt (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky