foto

Pascal Ternisien

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ismaelovy přízraky
2015 Bis
Slunci na dosah
2014 Mrtvý v Seině (TV film)
2012 Muž, který se směje
Nesplacený dluh (TV film)
2011 Les Mythos
Čas přílivu (TV film)
2010 Les mains libres
Láska s vůní čokolády
2009 Kocour v botách
2008 Le malade imaginaire (TV film)
Moje druhá tvář (TV film)
Nehanebné lásky Françoise Sagan
2006 Úplně mimo
2005 Les mariages d'Agathe (TV film)
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
2002 Šéf na míru (TV film)
2001 Důstojnický pokoj
1999 Děti století
Le créateur
Možná
Passé-composé (TV film)
1998 La mort du Chinois
1997 Les Soeurs Soleil
1996 Bernie
Petit (TV film)
Vice vertu et vice versa (TV film)
1995 Marie-Louise ou la permission
1994 La Machine
1992 Už neplač, má lásko (TV film)
1991 Le peloton d'exécution (TV film)
Les gens ne sont pas forcément ignobles (TV film)
1987 Náhlý závan větru
Zázrakem uzdravený
1983 La fiancée qui venait du froid
La veuve rouge (TV film)
Vous habitez chez vos parents ?

TV seriály

2015 Chefs (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2012 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt houslistky (S21E04)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Les petits meurtres d'Agatha Christie (TV seriál)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Thanatos (S01E05)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1995 Le R.I.F. (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
Paparoff se vrací (TV seriál)
1984 La dictée (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace