foto

Moa Gammel Ginsburg

  • nar. 6.10.1980 (40 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Breaking Surface
2016 Senses
2014 Tommy
2013 Domov
Kärlek deluxe
2011 Irene Huss - Den som vakar i mörkret (TV film)
Irene Huss - Det lömska nätet (TV film)
Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
Irene Huss - Kruh mlčení (TV film)
Irene Huss - Muž s malou tváří (TV film)
Irene Huss - Ve skrytu stínů (TV film)
Umeå4ever
2010 Juni
Laponská odysea
Spolehni se
2009 Sommaren med Göran
2007 Wallander: Pyramiden
2006 Milovaní
2005 Barn av vår tid
2003 Jesus från Hökarängen
1999 Sherdil

TV seriály

2017 Jordskott (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Hlavní vysílací čas (E02)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
2001 Pusselbitar (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
Labyrinten (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)
1996 Skuggornas hus (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky