foto

Clive Riche

  • nar. 13.12.1958 (60 let)
    Leeds, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Lekce 21
2007 Andělé a panny
Armáda démonů: Matka slz
2005 Casanova
2003 Ancient Warriors
2000 Titanic
1999 Stíny (TV film)
1996 Effetto placebo
1994 Dellamorte Dellamore
1993 Jonathan z kmene medvědů
1992 Zkouška paměti
1991 Errore fatale (TV film)
1989 Terminator II

TV seriály

2007 Řím (TV seriál)
Bitva u Philippi (S02E06)
Hrdinové Republiky (S02E05)
Slova Marca Tullia Cicerona (S02E03)
další epizody (4)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
1996 Sandokan se vrací (TV seriál)
1995 Baron (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky