foto

Gerd Oswald

  • nar. 9.6.1919
    Berlín, Prusko, Německá říše
  • zem. 22.5.1989 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1975 Bis zur bitteren Neige
1971 Bunny O'Hare
1969 80 Steps to Jonah
1966 Agent for H.A.R.M.
1964 Unknown, The (TV film)
1963 Das Todesauge von Ceylon
1962 Nejdelší den
1960 Schachnovelle
1959 Am Tag, als der Regen kam
1958 Pařížské prázdniny
Screaming Mimi
1957 Crime of Passion
Valerie
Zuřivost rozuzlení
1956 Polibek před smrtí
The Brass Legend

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Night of the Meek / But Can She Type? / The Star (S01E13)
The Beacon / One Life, Furnished in Early Poverty (S01E11)
1971 Nichols (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Dveře do vesmíru (S01E20)
1966 Blue Light (TV seriál)
Shane (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Jeho Veličenstvo vrah (S01E12)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Premonition (S02E16)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Duplicate Man (S02E13)
Expanding Human (S02E04)
Soldier (S02E01)
další epizody (10)
1963 Temple Houston (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
It Crawled Out of the Woodwork (S01E11)
Corpus Earthling (S01E09)
O.B.I.T. (S01E07)
Uprchlík (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Jaded Joker (S02E18)
The Case of the Glittering Goldfish (S02E14)
1958 Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Purple Woman (S02E09)
1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1971 Bunny O'Hare
1969 80 Steps to Jonah
1955 Oasis

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1969 80 Steps to Jonah - povídka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky