foto

Mičihiro Ikemizu

  • nar. 11.4.1943 (76 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2002 MiniPato
1994 Sangokuši daisanbu: Haruka naru taiči
1993 Kidó keisacu Patlabor 2: The Movie
Sangokuši dainibu čókó moju!
1991 Cuki ga noboru made ni
1990 Aries: Šinwa no seizakjú - vyp.
Kidó keisacu Patlabor
1989 Doručovací služba čarodějky Kiki
Kidó keisacu Patlabor gekidžóban
Šuten dódži
1988 Ginga eijú densecu
Kidó keisacu Patlabor
Tójamazakura učúčó: Jacu no na wa Gold
1986 Džúippiki no neko to ahódori
Džúičinin iru!
Toki no tabibito
1985 Area 88
Cosmo Police Justy
Odin: Kóši hansen Starlight
Urusei jacura
1984 Urusei jacura 2: Beautiful Dreamer
1982 Cušimamaru: Sajónara Okinawa

TV seriály

2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
2004 SAMURAI 7 (TV seriál)
2003 Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
2002 Witch Hunter Robin (TV seriál)
2000 Seikai no senki (TV seriál)
1999 Hvězdný erb (TV seriál)
Seihó tenši Angel Links (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
1995 Gun Smith Cats (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1991 Kinnikuman: Kinniku sei ói sódacu hen (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1987 Transformers: The Headmasters (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)
Ginga: Nagareboši Gin (TV seriál)
Saint seija (TV seriál)
1984 Attacker You! (TV seriál)
1982 Space Cobra (TV seriál)
1981 Urusei jacura (TV seriál)
1980 Ašita no Joe 2 (TV seriál)
1979 Nobara no Julie (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
1975 La Seine no hoši (TV seriál)
1974 Džúdó sanka (TV seriál)
1972 Seigi o ai suru mono: Gekkó kamen (TV seriál)
1971 Sarutobi Eččan (TV seriál)

Host

TV seriály

2011 Ao no Exorcist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace