foto

Taeko Kawata

  • nar. 20.3.1965 (54 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no tomodači
2012 Eiga Precure All Stars New Stage: Mirai no tomodači
2011 Eiga Precure All Stars DX3: Mirai ni todoke! Sekai o cunagu nidžiiro no hana
2010 Eiga Heartcatch Precure! Hana no mijako de Fashion Show... desu ka!?
Eiga Precure All Stars DX2: Kibó no hikari – Rainbow Jewel o mamore!
2009 Jungle taitei: Yūki ga mirai o kaeru (TV film)
2008 Eiga Yes! Precure 5 Go Go! Okaši no kuni no Happy Birthday
2007 Cinnamon the Movie
2005 Eiga Futari wa Precure: Max Heart
Glass no usagi
2004 Odžamadžo Doremi: Naišo
1999 Dr. Slump: Arale no Bikkuriman
Happy Birthday: Inoči kagajaku toki
Marco: Haha o tazunete sanzenri
The Doraemons: Okaši na okaši na Okašinana?
1998 Bokutači no Peace River
1997 Tensai Eri-čan kingjo o tabeta
1995 Azuki-čan
1994 Crayon Šin-čan: Buriburi ókoku no hihó
Šin Cutey Honey
1993 Dragon Half
1992 Silent Mobius 2
1991 Koko wa Green Wood
1989 Cherry no manma

TV seriály

2018 Gangan Ganko-čan (TV seriál)
2016 Džodžo no kimjó na bóken: Diamond wa kudakenai (TV seriál)
Gangan Ganko-čan (TV seriál)
2014 Sin Strange+ (TV seriál)
Strange+ (TV seriál)
2010 Heartcatch Precure! (TV seriál)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
2008 Casshern Sins (TV seriál)
Hakken taiken daisuki! Šimadžiró (TV seriál)
Uči no sanšimai (TV seriál)
2007 Hatarakids My Hamgumi (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Futari wa Precure: Splash Star (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Tales of Phantasia - The Animation (TV seriál)
2003 D.N. Angel (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Hanada šónenši (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
2001 Cosmic Baton Girl Comet-san (TV seriál)
Daisuki! Bubu Čača (TV seriál)
Čičča na juki cukai Sugar (TV seriál)
2000 Strašidelné historky (TV seriál)
1999 Bubu Čača (TV seriál)
Gokudó-kun man'júki (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)
Princess Nine: Kisaragi džošikó jakjú bu (TV seriál)
1997 Battle Athletess daiundókai (TV seriál)
Doctor Slump (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Aka-čan to boku (TV seriál)
Kiko-čan Smile (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Azuki-čan (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Super S (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Šimašima tora no Šimadžiró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace