foto

Šin'ičiró Óta

  • nar. 20.3.1971 (48 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film) - vyp.
Prázdniny s vodníčkem Kúem - vyp.
2005 Boku no bókúgó (TV film) - vyp.
Meitantei Conan: Suihei sendžó no Strategy - vyp.
1999 Socugjó M: Oretači no carnival
1994 Hello Kitty no šókódžo
1993 Battle Fighters garó densecu 2 (TV film)
Čódžikú seiki Orguss 02
1992 Chameleon
Dragon slayer eijú densecu: Ódži no tabidači
1991 Dark Cat
Koko wa Green Wood
Magical Tarurúto-kun: Moeru! Júdžó no mahó taisen
Slow Step
1990 Kidó keisacu Patlabor
1988 Ginga eijú densecu - vyp.

TV seriály

2019 Yon-shû Renzoku Supesharu Sûpâ Sentai Saikyô Batoru!! (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál) - vyp.
2014 Hero Bank (TV seriál) - vyp.
2012 Area no kiši (TV seriál) - vyp.
2011 Kami nomi zo širu sekai II (TV seriál) - vyp.
Tiger & Bunny (TV seriál) - vyp.
2008 Bihada ičizoku (TV seriál) - vyp.
One Outs (TV seriál) - vyp.
2006 Gintama (TV seriál) - vyp.
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle 2 (TV seriál) - vyp.
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál) - vyp.
2005 Gunparade Orchestra (TV seriál) - vyp.
2004 Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál) - vyp.
Kinnikuman II Sei: Ultimate Muscle (TV seriál) - vyp.
2003 Avenger (TV seriál)
Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
2001 Najica dengeki sakusen (TV seriál) - vyp.
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Doctor Slump (TV seriál)
Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1994 Captain Cubasa J (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Marmalade Boy (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Kišin heidan (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 Kingjo čúihó! (TV seriál)
1990 Lodoss tó senki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace