foto

Richard Balin

  • nar. 22.4.1940 (78 let)
    Brooklyn, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dance Camp
2015 Scout a její příběh
2014 The Massively Mixed-Up Middle School Mystery (TV film)
2005 Freezerburn
2004 Devils Are Dreaming
2003 Pledge of Allegiance
2001 Attic Expeditions, The
Motel Jerusalem
1999 Beverly Hood
Speedway Junky
1998 I Got the Hook Up
1996 Finta
1991 Případ doktorky Willisové (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
Dark Holiday (TV film)
1983 Emergency Room (TV film)
1982 Rosie: The Rosemary Clooney Story (TV film)
1981 Promoce
První říjnové pondělí
1980 Condominium (TV film)
Prosba o lásku (TV film)
Schizoid
1979 Silent Victory: The Kitty O'Neil Story (TV film)
1978 President's Mistress, The (TV film)
1977 Father Knows Best: Home for Christmas (TV film)

TV seriály

2003 Pohotovost (TV seriál)
Tisíc jeřábů (S09E16)
1990 Křídla (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
Designing Women (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Starman (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Nepřítel uvnitř (S01E15)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 It's Your Move (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Private Benjamin (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Ark II (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Ghost Busters, The (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Rhoda (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Finding Kukan
2001 Golden Dreams

TV pořady

2012 NCIS: Special Agent DiNozzo Visits Dr. Phil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace