foto

Kevin Crowley

  • nar. 1958
    Ft. Mitchell, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dark Waters
2018 Country Christmas Album (TV film)
Donnybrook
Future Lies
2017 My Days of Mercy
2016 Zasvěcení
2015 Carol
Union Furnace
2014 Umbrella Man, The
2013 The Christmas Spirit (TV film)
2012 3 Day Test
Sandbar
2003 Living in Walter's World
1999 Zuřivost
1997 Nerovná partie
1994 První liga 2
1993 Uprchlík
1992 Hoffa
1991 Clayton's Riders
Oheň
1989 První liga
Vězeň
1987 Případy otce Dowlinga (TV film)

TV seriály

2018 Arrested Development (TV seriál)
Rom-Traum (S05E07)
Self-Deportation (S05E02)
2015 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Finále, druhá část (S16E02)
Finále, první část (S16E01)
2011 Army Wives (TV seriál)
Movement to Contact (S05E03)
Command Presence (S05E02)
Line of Departure (S05E01)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Piráti Třetí říše (S06E15)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Push, Nevada (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Raising Dad (TV seriál)
2000 Daddio (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1998 DiResta (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)
1992 Two Dinos, The (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky