foto

Fred Ochs

  • zem. 31.12.2015
    Salt Lake City, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Doris
The Stanford Prison Experiment
2014 300: Vzestup říše
2010 Numb
2009 Baker
Knuckle Draggers
Ninong
2008 Express 831
Just One of the Gynos
The Morgue
2007 Look
2005 Raw Footage
2004 Here After
Mentalist, The (TV film)
2003 Simple Choice, A

TV seriály

2013 Vegas (TV seriál)
Little Fish (E16)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Cinderella Liberty (E09)
Staged (TV seriál)
2011 Harry's Law (TV seriál)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Čtení z nehybné tváře (S02E15)
Chirurgové (TV seriál)
Masakr na svatého Valentýna (S06E14)
Vincentův svět (TV seriál)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
2009 Dangerous Women (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Beauty Pageant (S02E03)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Middleman, The (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2006 Spravedlnost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace