foto

Zbigniew Konopka

  • nar. 17.6.1964 (56 let)
    Złotoryja, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bodo
Já a můj táta
2016 Planeta single
Slunce, to slunce mě oslepilo
Zákal
2015 Noc plná zázraků 2
Zrnko pravdy
2014 Bohové
Světlo v srpnu
2013 Ve jménu...
2012 Dozvuky
2010 Křtiny
Růžička
Śniadanie do łóżka
2009 Moja krev
Nula
Poslední akce
2008 Within the Whirlwind
Čtyři noci s Annou
2007 Braciszek (TV film)
U Pana Boga w ogródku
1989 Światło odbite
1986 Maskarada

TV seriály

2020 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S12E03)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (4)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Pojedynek (E08)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Komisarz Alex (TV seriál)
In vino veritas (S10E12)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Rodzinny sekret (E04)
Prokurator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Skazane (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Strażacy (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w muzeum (S06E06)
2013 Lekarze (TV seriál)
Więzy krwi (S02E03)
Gdyby można było cofnąć czas (S02E01)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S07E07)
2012 Piąty stadion (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Koniec wszystkiego (E91)
2008 39 i pół (TV seriál)
Krawaciarz (S01E09)
Wariat i zakonnica (S01E06)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 2 (S01E02)

Dokumentární

2016 Autor Solaris (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky