foto

Zbigniew Konopka

  • nar. 17.6.1964 (55 let)
    Złotoryja, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bodo
Já a můj táta
2016 Planeta single
Slunce, to slunce mě oslepilo
Zákal
2015 Noc plná zázraků 2
Zrnko pravdy
2014 Bohové
Světlo v srpnu
2013 Ve jménu...
2012 Dozvuky
2010 Křtiny
Růžička
Śniadanie do łóżka
2009 Moja krev
Nula
Poslední akce
2008 Within the Whirlwind
Čtyři noci s Annou
2007 Braciszek (TV film)
U Pana Boga w ogródku
1989 Światło odbite
1986 Maskarada

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (4)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Pojedynek (E08)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Druga szansa (TV seriál)
To koniec (S05E10)
Sama (S05E09)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Rodzinny sekret (E04)
Prokurator (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Skazane (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Strażacy (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2013 Lekarze (TV seriál)
Więzy krwi (S02E03)
Gdyby można było cofnąć czas (S02E01)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)

Dokumentární

2016 Autor Solaris (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace