foto

Julia Vasi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Fear of Rain
2020 The Collector 3
2019 Spolujízda
Zabiják
Zombieland: Rána jistoty
2018 Formaldehyde

TV seriály

2019 Bluff City Law (TV seriál)
25 Years To Life (E03)
Smrtící virus (TV seriál)
K tomu vůbec nemělo dojít (E03)
Watchmen (TV seriál)
Little Fear of Lightning (E05)
2018 Queen America (TV seriál)
Psychological Warfare (E05)
Star (TV seriál)
Rise from the Ashes (S02E10)
2017 Ospalá díra (TV seriál)
Loco Parentis (S04E07)
Upíří deníky (TV seriál)
We're Planning a June Wedding (S08E15)

Dokumentární

2014 Nejhorší noční můra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky