Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (29)

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sláva! Konečně do sebe příběh začíná zapadat, alespoň po malých částech. Střípek po střípku ukazuje veškeré nejasnosti a šílenosti, co se dějí. Každopádně pořád pořádně nechápu "stvořitele", co si pěstuje vlastní služebnictvo a loví je ve vodě, ale alespoň už víme, kdo to je a kde přibližně je. Doufám, že v postupném odhalováním střípků to bude pokračovat a konečně se dozvíme vše, co nevíme. Hrozný problém mi však dělají ty časové linie, kolikrát je těžké si uvědomit, že vůbec nějaká změna v čase nastala. Emočně a napěťově je to pořád slabší, ale příběh je důležitější. Uvidíme, co z toho bude dál. 70% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vďaka spomienkam Wade sa dozvieme, čo sa stalo 2.novembra 1985 a prečo svet vyzerá tak, ako vyzerá teraz. Wade sa neskôr v bare zoznámi s príťažlivou slečnou, avšak zistí že pravdepodobne patrí medzi rasistov, ktorí útočia na policajtov. Netuší, že je to iba starostlivo naplánovaná pasca a práve senátor Keene je lídrom Kavalérie a vskutočnosti sú jeho plány úplne iné a ďaleko presahujú predstavy policajtov. Veidtovi sa podarí dostať z Európy na Juno a zanechať tam odkaz "Zachráňte ma" ale potom sa ocitá naspäť vo svojom väzení...homosexuálnu scénu dvoch superhrdinov si tvorcovia mohli odpustiť, ale treba uznať že prvýkrát upútali moju pozornosť hneď v úvode pri wadeových spominkach aj vďaka skvelej hudbe ale najmä záberom, ktoré im v tejto epizóde išli jedna ruka a rovnako tak impozantný bol prelet Veidta z Európy na Juno. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mistrovsky vystavěný svět, jehož komplexnost, tajemnost a jedinečnost nabývá každou další epizodou na rozměrech. Konečně dochází také k propojení s původním komiksem, na jehož hlavní témata se navazuje čím dál viditelněji, ovšem v aktualizované podobě a s přidanými vlastními problémy Redfordovské Ameriky. Lindelof opravdu umí, po Leftovers se tady rodí další obrovská pecka, která ale kvůli své originalitě a jinakosti zřejmě znovu nebude doceněna tak, jak by měla být. Jedna věc je ale jistá, lepší a věrnější pokračování Strážci opravdu nemohli dostat. Jo a Looking Glass je borec. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě epizoda, kdy se seriál zlomil! A to zcela zásadně. Nevím, co je jinak, ale opravdu je všechno tak nějak... lepší! Proč to tak nemohlo být od začátku? Je přece tolik sérií, které uchvátí prvním dílem a drží pozornost diváka i vysokou kvalitu po celou dobu? Dokonalá epizoda to není (4*), ale mílový skok vpřed! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Zatím jednoznačně nejlepší epizoda, od kamery (úvod!) až po hudbu (závěr!). Lindelof navíc vytahuje jeden ze svých klasických triků - odkazování na Alenku v říši divů. Oproti Lostům je tu tentokrát ta díra o něco špinavější, nemám ale nejmenších pochyb, že povede k ještě daleko šílenějším věcem. Bavím se fakt královsky. "I'm gonna set you free." ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama