foto

Keith Smith

  • nar. 24.2.1926
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.3.2008 (82 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kapitán Jack
1993 Lupiči těl
Nebe a země
Rozhádaní dědicové
1987 Beiderbecke Tapes, The (TV film)
Pravá ruka
1985 Ozbrojený přepad
1983 Představy
1978 Twenty Times More Likely
What's Up Nurse!
1976 Let's Sleep On It
1975 Moll Flanders (TV film)
1974 Professor Popper's Problem
1971 Sněžná husa (TV film)
That's All We Need
The Magnificent Seven Deadly Sins
1970 It's the Only Way to Go
One Brief Summer
1968 Blaho paní Blossomové
1965 Ferry Cross the Mersey
Strangler's Web
1964 Face of a Stranger
1963 Heavens Above!
Ricochet
1962 The Tommy Steele Show: Quincy's Quest (TV film)
1961 Dangerous Afternoon
Hair of the Dog
Nearly a Nasty Accident
1960 Not a Hope in Hell
1959 I'm All Right Jack
Idol on Parade
The Ugly Duckling
1955 I Am a Camera

TV seriály

1991 Hope It Rains (TV seriál)
1989 The Nineteenth Hole (TV seriál)
1988 Andy Capp (TV seriál)
Beiderbecke Connection, The (TV seriál)
1985 Anna of the Five Towns (TV seriál)
Home to Roost (TV seriál)
The Beiderbecke Affair (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1982 There's a Lot of It About (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1977 Wings (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
George & Mildred (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 The Fight Against Slavery (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Oh, Father! (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 My Wife Next Door (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Now Look Here (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1965 World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1958 Sky Larks, The (TV seriál)
1957 Kenilworth (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)
1964 Newcomers, The (TV seriál)
1958 Monitor (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky