foto

Michał Meyer

  • nar. 2.9.1985 (35 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Reytan. Druga strona drzwi (TV film)
Wesele (TV film)
2017 Amok
2016 Sługi boże
2014 Město 44
2012 Být jako Kazimierz Deyna

TV seriály

2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
2018 Korona królów (TV seriál)
Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Muszę zacząć od nowa (S05E07)
další epizody (4)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Tylko winni się tłumaczą (S04E03)
Będzie dobrze? (S04E02)
Komisarz Alex (TV seriál)
Wszystko w rodzinie (S10E06)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Psy i dzieci (S19E14)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Tajemnica szepnięta do ucha (E08)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S08E06)
Episode 4 (S08E04)
Episode 2 (S08E02)
2015 Singielka (TV seriál)
Uwikłani (TV seriál)
Łucja – w sidłach kłamstwa (E03)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
Szansa (E25)
Być jak Gabrysia Trzaskalska (E24)
další epizody (26)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Miasto w strachu (S03E11)
Lekarze (TV seriál)
Zaplątani (S03E05)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Fatima (E09)
Terrorysta (E08)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Rodzinny samochód (E07)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Prosto w serce (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Transport do Auschwitz (S03E05)
Zdrajcy (S03E04)
Oddział do zadań specjalnych (S03E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Skradziona miłość (S04E02)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Ślad na fotografii (S02E07)
Wojna i miłość (S02E06)
další epizody (6)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (10)
2008 Agentki (TV seriál)
Emerytura czyli Seks Bomba (E01)
Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
W matni (S01E09)
další epizody (7)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (9)

Host

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky