foto

Horst Weinheimer

  • nar. 27.2.1930 (90 let)
    Berlin, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hledá se chůva (TV film)
Mein Vater und ich (TV film)
2001 Paris-Teltow (studentský film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Polizeiruf 110 - Über Bande (TV film)
Tatort - Bomben für Ehrlicher (TV film)
1991 Der zerbrochne Krug (TV film)
Trutz (TV film)
1990 König Phantasios (TV film)
1989 Brauchbarer Mann, Ein
Kikeriki (TV film)
Weiße Kreide für Franziska (TV film)
1988 Vater gesucht (TV film)
1987 Jeder träumt von einem Pferd (TV film)
S pocitem viny (TV film)
1986 Mönch ärgere dich nicht (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
Prasklé zrcadlo (TV film)
1984 Smrt na jezeře (TV film)
1983 Autopohádky
Meine fünf Frauen (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
Roztomilé hříšnice (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Generalprobe (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Wiederbegegnung (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Das tapfere Schneiderlein (TV film)
Die verschwundene Madonna (TV film)
1980 Dejte mi šanci (TV film)
1979 Plantagenstraße 19 (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
Černá, bílá a zlatá (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
Wolf und die sieben Geißlein, Der (TV film)
1975 Das Eiszapfenherz (TV film)
Každý týden svatební den (TV film)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
Unser Schmutzmoritz
1974 Die Geisterfalle (TV film)
Die Kurve (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)
Maska (TV film)
1971 Die Pulverprobe (TV film)
1970 Plautus im Nonnenkloster (TV film)
1968 Geheimkommando Ciupaga (TV film)
1965 Eisenjustavs dollste Fuhre (TV film)
Revision (TV film)
1964 Penzión Boulanka
Rozdělené nebe
Rummelplatz (TV film)
Sommer in Heidkau (TV film)
1963 Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
Rauhreif (TV film)
1962 Anonymer Anruf (TV film)
Geboren unter schwarzen Himmeln (TV film)
1961 Trufanowa (TV film)
1960 Die Talente (TV film)
1959 Simplon-Tunnel

TV seriály

2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blaue Taube soll fliegen (E131)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Teuer bezahlt (E112)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein todsicherer Tip (E104)
1979 Ein offenes Haus (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Akte Zabel (E62)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Stopy na silnici (E55)
1976 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Wenn die Karre nicht läuft (E47)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ohne Ansehen der Person (E42)
Hilfe für Maik (E37)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1968 Tajné komando Spree (TV seriál)
1967 Geheimcode B 13 (TV seriál)
1966 Tajné komando Bumerang (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
Útěk z pekla (TV seriál)

Dokumentární

2004 Der Ausländer

Divadelní záznam

1993 Karate-Billi kehrt zurück (divadelní záznam)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)
1961 Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)
1956 Das tolle Lamm (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky