foto

Horst Weinheimer

  • nar. 27.2.1930 (89 let)
    Berlin, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hledá se chůva (TV film)
Mein Vater und ich (TV film)
2001 Paris-Teltow (studentský film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Polizeiruf 110 - Über Bande (TV film)
Tatort - Bomben für Ehrlicher (TV film)
1993 Karate-Billi kehrt zurück (divadelní záznam)
1991 Der zerbrochne Krug (TV film)
Trutz (TV film)
1990 König Phantasios (TV film)
1989 Brauchbarer Mann, Ein
Der Staatsanwalt hat das Wort - Blaue Taube soll fliegen (TV film)
Kikeriki (TV film)
Weiße Kreide für Franziska (TV film)
1988 Vater gesucht (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Teuer bezahlt (TV film)
Jeder träumt von einem Pferd (TV film)
S pocitem viny (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
Mönch ärgere dich nicht (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
Prasklé zrcadlo (TV film)
1984 Smrt na jezeře (TV film)
1983 Autopohádky
Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
Meine fünf Frauen (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
Roztomilé hříšnice (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Generalprobe (TV film)
Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
Wiederbegegnung (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Das tapfere Schneiderlein (TV film)
Die verschwundene Madonna (TV film)
1980 Dejte mi šanci (TV film)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Akte Zabel (TV film)
Plantagenstraße 19 (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
Schwarz auf weiß (TV film)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort - Fahrspuren (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
Wolf und die sieben Geißlein, Der (TV film)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort - Wenn die Karre nicht läuft (TV film)
Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1975 Das Eiszapfenherz (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Hilfe für Maik (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ohne Ansehen der Person (TV film)
Každý týden svatební den (TV film)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
Unser Schmutzmoritz
1974 Die Geisterfalle (TV film)
Die Kurve (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)
Maska (TV film)
1971 Die Pulverprobe (TV film)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
Plautus im Nonnenkloster (TV film)
1968 Geheimkommando Ciupaga (TV film)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)
1965 Eisenjustavs dollste Fuhre (TV film)
Revision (TV film)
1964 Penzión Boulanka
Rozdělené nebe
Rummelplatz (TV film)
Sommer in Heidkau (TV film)
1963 Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
Rauhreif (TV film)
1962 Anonymer Anruf (TV film)
Geboren unter schwarzen Himmeln (TV film)
1961 Trufanowa (TV film)
Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)
1960 Die Talente (TV film)
1959 Simplon-Tunnel
1956 Das tolle Lamm (divadelní záznam)

TV seriály

2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1979 Ein offenes Haus (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)
1967 Geheimcode B 13 (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1960 Moabiter Miniaturen (TV seriál)
Útěk z pekla (TV seriál)

Dokumentární

2004 Der Ausländer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace