foto

Rex Robbins

  • nar. 30.3.1935
    Pierre, South Dakota, USA
  • zem. 23.9.2003 (68 let)
    Pierre, South Dakota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Taková zvláštní rodinka
1996 Breathing Room
Spiklenci
1994 I.Q.
1990 Láska nebo peníze
Stella
1988 Polibek upíra
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
Tajemství mého úspěchu
1986 Rockabye (TV film)
1985 Double Negative
Key Exchange
1983 No Big Deal (TV film)
Reuben, Reuben
Running Out (TV film)
The First Time
The Man Who Wasn't There
1981 Soukromé dějiny neúspěšného tažení (TV film)
1980 Day the Women Got Even, The (TV film)
Man That Corrupted Hadleyburg, The (TV film)
Simon
1979 Tenth Month, The (TV film)
1972 1776
1971 Detektiv Shaft

TV seriály

2000 Ed (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Turnaround (S07E16)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Intolerance (S02E20)
1988 Hemingway (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Kennedy (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
Nurse (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky