foto

Tom Tammi

  • nar. 2.9.1945 (73 let)
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Baked in Brooklyn
2015 The Preppie Connection
2014 Fugly!
2011 Musical Chairs
Velká krize (TV film)
Zdrojový kód
2005 Někdy v dubnu (TV film)
1999 Aféra Thomase Crowna
Zákon pomsty
1998 Number One
1997 Soukromé neřesti
1996 Ona, jedině ona
1995 Heading Home
1994 Jasné nebezpečí
1993 Samotář v Seattlu
1982 Bistro
Clairvoyant, The
Royal Romance of Charles and Diana, The (TV film)
1981 Guests of the Nation (TV film)
1976 Blood Bath

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
How to Dodge a Bullet (S01E21)
2016 Dobrá manželka (TV seriál)
Přistání (S07E19)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Není co skrývat (S03E02)
2001 Big Apple (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Soldier of Fortune (S12E04)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Baby, It's You (S08E06)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Bitter Fruit (S06E01)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Heaven (S02E10)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1985 Hometown (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace