foto

Zane Buzby

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Last Resort

TV seriály

1994 Sister, Sister (TV seriál)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
Scorch (TV seriál)
1991 The Golden Girls (TV seriál)
Witness (S06E21)
1990 Kvítko (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Heartland (TV seriál)
1988 Cadets (TV seriál)
Van Dyke Show, The (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Dads (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

1992 Scorch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky