foto

Judson Vaughn

  • nar. 27.9.1954 (64 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Fate: Smrtící sdělení
2000 Unshackled
1999 Wayward Son
1998 Truman Show
1996 V očistci (TV film)
Věznice Andersonville (TV film)
1994 Strom snů
Život naruby
1993 Kalifornie
Midnight Edition
Němá oběť (TV film)
RoboCop 3
Uloupené děti (TV film)
1992 Grass Roots (TV film)
Hřbitov domácích zvířátek 2
Nightman, The (TV film)
Ochotní dospělí
Stay the Night (TV film)
1990 Slib (TV film)
Vražda ve státě Mississippi (TV film)
Web of Deceit (TV film)
When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Littlest Victims, The (TV film)
Stalo se v Cold Sassy (TV film)
1988 Můj otec, můj syn (TV film)
1982 Beach Girls, The

TV seriály

1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Pointman (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)

Dokumentární

1997 Miss Evers' Boys (TV film)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace