foto

Ewa Konstancja Bułhak

  • nar. 9.7.1971 (49 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zemsta (TV film)
2019 W małym dworku (TV film)
2018 Pchła Szachrajka (TV film)
Wesele (TV film)
Zábava, zábava
2017 Nazywam się Julita
Umění milování
2013 Walesa: člověk naděje
2011 Jak se zbavit celulitidy
1997 Darmozjad polski

TV seriály

2020 Żywioły Saszy - Ogień (TV seriál)
Episode 1 (E01)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S13E08)
Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ośrodek (S24E09)
Matura (S24E03)
Niewidzialny (S24E02)
další epizody (6)
2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Blondynka (TV seriál)
Uczta Zofii (S08E08)
Ryzykowne gry (S08E07)
Kobieta roku (S08E01)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Chrzestny (S22E10)
Dżentelmeni (S22E09)
Okup (S22E06)
další epizody (6)
2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
Blondynka (TV seriál)
Cud (S06E12)
Miłosna pieśń głuszca (S06E10)
Piękne jest życie pozagrobowe (S06E09)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Łopianowo (S20E12)
Bez hamulców (S20E11)
Piłkarski pasjans (S20E05)
další epizody (6)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Po kolędzie (S01E11)
Blondynka (TV seriál)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
Będzie tak, jak chcesz (S05E12)
další epizody (7)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Feralny powrót (S18E02)
Złote jabłko (S18E01)
Loteria (S17E13)
další epizody (6)
2016 Rodzinka.pl (TV seriál)
Przeprowadzka (S08E13)
Blondynka (TV seriál)
Gama (S05E04)
Tutejsi i reszta (S05E02)
Albo ja, albo on (S05E01)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Napad doskonały (S16E12)
Nauczyciel (S16E10)
Antyk (S16E04)
další epizody (7)
2015 Blondynka (TV seriál)
Nocne rozmowy (S04E02)
Nowe rozdanie (S04E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Krew z krwi (S14E09)
Życiowy rekord (S14E07)
Amfetamina (S14E04)
další epizody (9)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (11)
Blondynka (TV seriál)
Co my o sobie wiemy? (S03E13)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swój krzyż (S03E11)
další epizody (10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złoty interes (S12E12)
Demony (S12E11)
Na zakręcie (S12E06)
další epizody (9)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (10)
Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Urodzony po raz drugi (S02E10)
Bliskie spotkania trzeciego stopnia (S02E09)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zielony zakątek (S10E04)
Na złej drodze (S09E13)
Niebezpieczne związki (S09E12)
další epizody (6)
2012 Czas honoru (TV seriál)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Major Zwonariew (S05E09)
Kanał (S05E08)
další epizody (4)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sztuka dojrzewania (S08E11)
Pani sierżant (S08E07)
Tajemnica cmentarza (S08E06)
další epizody (7)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
Rodzinne więzi (S06E10)
Zatruta woda (S06E04)
další epizody (8)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (11)
Usta usta (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Spływ (S04E11)
Zaklęty rewir (S04E10)
Samotne serca (S04E09)
další epizody (10)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Islamska żona (S02E11)
Koncert (S02E08)
Osaczony (S02E06)
další epizody (4)
2008 39 i pół (TV seriál)
Kawałek podłogi (S01E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Anna (S01E06)
Obcy (S01E01)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Regina (TV seriál)
Hela w opałach (TV seriál)
Kochana Hela (S02E07)
2006 Magda M. (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 4 (S02E04)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Okazja (TV seriál)
Siostra Magdalena (E20)
Urodziny Wieśka (E19)
Manewry miłosne (E18)
další epizody (20)
Kryminalni (TV seriál)
Miasteczko (S02E07)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nietypowy trójkąt (S05E14)
1997 Zaklęta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky