foto

Karima McAdams

  • nar. 14.2.1985 (34 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Leap
2011 Sherlock Holmes: Hra stínů
2009 Frontier Blues
2004 Vetřelec vs. Predátor

TV seriály

2019 Deep State (TV seriál)
Cicero (S02E01)
2018 Deep State (TV seriál)
Blood in the Sand (S01E08)
White Noise (S01E07)
Stories (S01E06)
další epizody (8)
2017 Fearless (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Vzkaz (S05E06)
Zajatec (S05E05)
Plán (S05E04)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace