foto

David Costabile

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2014 Foreclosure
2013 Hra na hraně
Somewhere Slow
Vedlejší účinky
2012 Lincoln
2010 Exmanželka za odměnu
Příležitost dělá zloděje
2009 Muž v pokušení
The Notorious B.I.G.
2005 New Bozena, The
Prime
Začít úplně jinak
2002 Ukradené léto
2000 Grinch
Život hvězdy
1999 Cradle Will Rock
1998 Stav obležení

TV seriály

2017 Miliardy (TV seriál)
Golden Frog Time (S02E11)
Sic Transit Imperium (S02E09)
Indian Four (S02E06)
další epizody (8)
2016 Miliardy (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
Magical Thinking (S01E11)
Quality of Life (S01E10)
další epizody (12)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Uninvited Guests (S05E09)
Hitting Home (S05E07)
další epizody (4)
2014 Černá listina (TV seriál)
Dr. Linus Creel (No. 82) (S02E04)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
Kravaťáci (TV seriál)
Normandie (S02E15)
Mstitelé (S02E14)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Lesser Evils (S01E05)
Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Nečekaný obrat (S02E09)
Zpátky do minulosti (S02E08)
další epizody (8)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Judgement (S01E05)
Perníkový táta (TV seriál)
Problémovej pes (S04E07)
Klíčové body (S04E04)
Řezák krabic (S04E01)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Vidím tě (S03E08)
Osudová minuta (S03E07)
další epizody (4)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
Číslo (S02E09)
Předseda vlády (S02E07)
další epizody (6)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Nové fanynky (S01E10)
Co se děje na turné (S01E09)
Bowie (S01E06)
další epizody (5)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace