foto

David Costabile

  • nar. 9.1.1967 (53 let)
    Washington, D.C., Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hnüs
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2016 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2014 Foreclosure
2013 Hra na hraně
Somewhere Slow
Vedlejší účinky
2012 Lincoln
2010 Exmanželka za odměnu
Příležitost dělá zloděje
2009 Muž v pokušení
The Notorious B.I.G.
2005 Prime
The New Bozena
Začít úplně jinak
2002 Ukradené léto
2000 Grinch
Život hvězdy
1999 Kolébka ve větru
1998 Stav obležení

TV seriály

2020 Miliardy (TV seriál)
Epizoda 12 (S05E12)
Epizoda 11 (S05E11)
Epizoda 10 (S05E10)
další epizody (12)
2019 Miliardy (TV seriál)
Lamster (S04E11)
New Year's Day (S04E10)
American Champion (S04E09)
další epizody (11)
Robot Chicken (TV seriál)
Garfield Stockman in: A Voice Like Wet Ham (S10E05)
2018 Miliardy (TV seriál)
Elmsley Count (S03E12)
Kompenso (S03E11)
Redemption (S03E10)
další epizody (12)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Něco krásného (S04E03)
Murphy Brown (TV seriál)
Three Shirts to the Wind (S11E04)
2017 Miliardy (TV seriál)
Ball in Hand (S02E12)
Golden Frog Time (S02E11)
With or Without You (S02E10)
další epizody (12)
2016 Miliardy (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
Magical Thinking (S01E11)
Quality of Life (S01E10)
další epizody (12)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
Armageddon Protocol (E10)
Jehoshaphat (E09)
Sisters of Dinah (E08)
další epizody (10)
Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Uninvited Guests (S05E09)
Hitting Home (S05E07)
další epizody (4)
2014 Černá listina (TV seriál)
Dr. Linus Creel (č. 82) (S02E04)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (9)
Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
Kravaťáci (TV seriál)
Normandie (S02E15)
Mstitelé (S02E14)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Lesser Evils (S01E05)
Franklin a Bash (TV seriál)
Waiting on a Friend (S02E09)
Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Nečekaný obrat (S02E09)
Zpátky do minulosti (S02E08)
další epizody (8)
Cleveland show (TV seriál)
'Tis the Cleveland to Be Sorry (S04E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Gloves Come Off (S03E18)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Rozsudek (S01E05)
Vzpomínky (TV seriál)
Heroes (S01E02)
Anatomie lži (TV seriál)
Ústav (S03E09)
Perníkový táta (TV seriál)
Problémový pes (S04E07)
Důležité body (S04E04)
Krabicový nůž (S04E01)
Dr. House (TV seriál)
Změny (S07E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bully (S12E18)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Vidím tě (S03E08)
Osudová minuta (S03E07)
další epizody (4)
Kancl (TV seriál)
The Banker (S06E14)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Alone Together (E05)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The Dentist (E08)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
Číslo (S02E09)
Předseda vlády (S02E07)
další epizody (6)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Nové fanynky (S01E10)
Co se děje na turné (S01E09)
Bowie (S01E06)
další epizody (5)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nezlomný charakter (S03E01)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Smilníci (S03E15)

Dokumentární

2020 Ken Burns Presents: The Gene (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)