foto

Greg Proops

  • nar. 3.10.1959 (60 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Shepard
2018 V husí kůži
2016 Late Bloomers (The Chloe & Sage Chronicles) (TV film)
2015 Hell & Back
2011 Bad Actress
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
2007 Bořek na stavbě: Scrambler záchranář (TV film)
2005 Bořek stavitel: Bořkův velký plán (TV film)
2004 Bořek stavitel: Pod sněhem (TV film)
2003 Medvědí bratři
1999 Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
1993 Ukradené Vánoce
1990 Thanksgiving Day (TV film)
1987 Pandemonium
West Is West

TV seriály

2019 Schooled (TV seriál)
Friendsgiving (S02E08)
Darth Mellor (S01E09)
Kris Kross (S01E07)
Star Wars: Odboj (TV seriál)
The Disappeared (S01E17)
2018 Star Wars: Odboj (TV seriál)
The Platform Classic (S01E08)
The Children from Tehar (S01E05)
Fuel for the Fire (S01E03)
další epizody (4)
2016 The Powerpuff Girls (TV seriál)
2009 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Dobrá příležitost (S02E01)
2008 Easy to Assemble (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
1999 Bořek stavitel (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Dokumentární

2014 Misery Loves Comedy
2010 The Sweeney: The Life and Work of Jim Sweeney
2008 Largo
2003 I Love the '70s (TV seriál)
The 100 Greatest Musicals (TV film)
2001 I Love 1980's (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
Trust Us with Your Life (TV pořad)
2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
Drew Carey's Improv-A-Ganza (TV pořad)
2010 Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2005 Mock the Week (TV pořad)
2004 Green Screen Show (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
Rendez-View (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
Sin City Spectacular (TV pořad)
Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1997 Space Cadets (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)
1988 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky