foto

Ted Sutherland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Fear Street 2
2017 Miyubi
2013 Dovid Meyer
Stárnoucí gigolo
2011 Family Album (TV film)

TV seriály

2020 The Walking Dead: World Beyond (TV seriál)
In This Life (E10)
The Deepest Cut (E09)
Truth or Dare (E07)
další epizody (5)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Paw Patrol (S01E05)
Cult Patrol (S01E04)
F.B.I. (TV seriál)
Ties That Bind (S02E10)
Instinct (TV seriál)
Big Splash (S02E04)
2018 Rise (TV seriál)
Opening Night (E10)
Totally Hosed (E09)
The Petition (E08)
další epizody (10)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Good Bones (S03E18)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Catfishing Teacher (S17E10)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
ICU (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky