foto

Kótaró Nakamura

  • nar. 24.5.1963 (56 let)
    Ishikawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ippacu hiččú!! Devander
Učú senkan Jamato 2199
2008 Kite Liberator
Nidžúmensó no musume
2007 Hellsing III

TV seriály

2017 Idol džihen (TV seriál)
2016 Brave Witches (TV seriál)
Kumamiko: Girl Meets Bear (TV seriál)
2015 Classroom Crisis (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
2014 Hicugi no Čaika (TV seriál)
2013 Coppelion (TV seriál)
2012 Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
2011 Gosick (TV seriál)
R-15 (TV seriál)
2010 Ičiban uširo no daimaó (TV seriál)
2009 Kokekkó-san (TV seriál)
Sora no otošimono (TV seriál)
2008 Hatenkó júgi (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
2007 Ikkitósen: Dragon Destiny (TV seriál)
Potemajo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky