foto

Guich Koock

  • nar. 22.7.1944 (76 let)
    Austin, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Trooper and the Legend of the Golden Key
2003 Screen Door Jesus
2000 The Right Hook
1995 Nevyslovená pravda (TV film)
Texaská spravedlnost (TV film)
1994 Náhradní žena (TV film)
1988 Picasso Trigger
1987 Long Gone (TV film)
Návraty
1985 Americký ninja
1979 Mysterious Island of Beautiful Women (TV film)
North Dallas Forty
Superprofesionálové
1978 Piraňa
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
Mackintosh and T.J.
1974 Sugarlandský expres

TV seriály

1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Za každou cenu (S03E21)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Sweet Britches (S02E01)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Lewis & Clark (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Match Game PM (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky