foto

Helena Lehká-Rejšková

  • nar. 1929
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Krvavý román
1989 Zvířata ve městě
1987 Kam doskáče ranní ptáče
1981 Ponožky (TV film)
1979 Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
Svatební skandály slečny Juliány (TV film)
1977 Král jelenem (divadelní záznam)
1962 Každý svého špiona (TV film)
1952 Začínáme žít (studentský film)

TV seriály

1991 Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Sousto (E03)
1988 Druhý dech (TV seriál)
A byla svatba veliká (E07)
Rekreační středisko pro krávy (E03)
Přejděte na druhou stranu (TV seriál)

Dokumentární

1966 Mlha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace