foto

Erin Simms

  • nar. 18.12.1976 (41 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kletba z temnot
Pravidla mlčení
2011 Pastorova žena (TV film)
Vražedná seznamka (TV film)
Vytí vlkodlaků: Znovuzrození
2007 Narušený život (TV film)
2005 Zločiny z vášně (TV film)
1999 Dámské předpokoje
1996 Pohyblivý terč
Snowboardová akademie
1995 Zoja (TV film)

TV seriály

2012 Heuréka – město divů (TV seriál)
Génius Carter (S05E09)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Byt 6B (S03E14)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Foreign Objects (TV seriál)
1998 One World (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Křik studentů (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dámský klub

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace