foto

Rick Mittleman

  • nar. 30.4.1930
    New York, New York, USA
  • zem. 30.7.2014 (84 let)
    Hancock Park, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Strašidla z Buxley Hall (TV film)
1975 Van Dyke and Company (TV film)

TV seriály

1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Psáno na zdi (S07E12)
Násilník (S07E02)
Vnitřní zrak (S06E21)
1990 MacGyver (TV seriál)
Dvacet otázek (S06E04)
Srdce z oceli (S05E19)
Žij a uč se! (S05E13)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Zlatíčko Leilani (S03E08)
MacGyver (TV seriál)
Děti světla (S05E07)
1986 The Wizard (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Jennifer Slept Here (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 Freebie and the Bean (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Sanford Arms (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
C.P.O. Sharkey (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
Van Dyke and Company (TV seriál)
What's Happening!! (TV seriál)
1975 Karen (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hej doktore (S04E06)
1974 That's My Mama (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
Dusty's Trail (TV seriál)
Roll Out (TV seriál)
Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Slaughter Affair (S02E17)
1970 Arnie (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Good Morning, World (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Flintstoneovi (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 You Asked for It (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace