foto

Asher Keddie

  • nar. 31.7.1974 (46 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Rams
2019 Dark Whispers Vol. 1
2018 Swinging safari
2011 Paper Giants: The Birth of Cleo (TV film)
2010 Hawke (TV film)
2009 Co skrývá krása
Possession(s)
X-Men Origins: Wolverine
2007 Curtin (TV film)
Vražda ve vnitrozemí (TV film)
2006 Vražda v lepší společnosti (TV film)
2003 Roy Hollsdotter Live (TV film)
1999 Redball
1997 Ďábelská hra (TV film)
1993 The Feds: Deadfall (TV film)
1988 Two Brothers Running
1986 Konečná hranice (TV film)
1985 Fortress
Glass Babies (TV film)

TV seriály

2020 Bez státní příslušnosti (TV seriál)
Sedmý kruh (E06)
Panis angelicus (E05)
Sofie běží o život (E04)
další epizody (6)
2019 The Hunting (TV seriál)
Sluts (E04)
#shittyboys (E03)
Dtf? (E02)
další epizody (4)
2018 The Cry (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Offspring (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
další epizody (10)
2016 Offspring (TV seriál)
To the Best of My Ability (S06E10)
Tried and Tested (S06E09)
Sisters Aren't Doing It for Themselves (S06E08)
další epizody (10)
2014 Party Tricks (TV seriál)
Offspring (TV seriál)
When Life Gives You Lemons... (S05E13)
Life Changing Decisions (S05E12)
Love, Pain and the Whole Damn Thing (S05E11)
další epizody (13)
2013 It's a Date (TV seriál)
Offspring (TV seriál)
The Bond Between Sisters (S04E13)
Goodbye Patrick (S04E12)
Dialing Up the Crazy (S04E11)
další epizody (13)
2012 Offspring (TV seriál)
Pregnant Pause (S03E13)
Insecurity (S03E12)
Goodbye Is Always Hard (S03E11)
další epizody (13)
2011 Offspring (TV seriál)
Proudman Wedding Curse (S02E13)
What Goes Around Comes Around (S02E12)
Complications (S02E11)
další epizody (13)
2010 Offspring (TV seriál)
A New Miracle (S01E14)
Not as Planned (S01E13)
My Confessions (S01E12)
další epizody (14)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
Epizoda 21 (S02E21)
Epizoda 17 (S02E17)
další epizody (7)
Ostré jako břitva (TV seriál)
The Loved Ones (S02E13)
Oh Lucky Man (S02E12)
The Brotherhood (S02E11)
další epizody (13)
2007 Satisfakce (TV seriál)
2005 Last Man Standing (TV seriál)
Temné příběhy (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Není to romantické? (S01E11)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
Simone de Beauvoir's Babies (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1994 Janus (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
Snowy (TV seriál)
1988 Dusty (TV seriál)
1985 Palace of Dreams (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
2009 The 7PM Project (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky