Reklama

Reklama

Učitelka a její třída jsou uneseny čtveřicí maskovaných únosců, kteří je odvezou neznámo kam do pouště a uvězní v jeskyni. Oběti se snaží uprchnout. Má ale cenu pokoušet se o útěk, když se brutální únosci nebojí chopit zbraně? Brzy se vše mění v boj o přežití, kde z únosců se stávají lovci a z obětí je lovná zvěř. (Goldbeater)

Recenze (15)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní zapomenutý kousek, který se hodí na zabití odpoledne.Příběh je jednoduchý, únosci unesou celou třídu a zavezou jí někam do lesa. A Rachel Ward se snaží s dětma uniknout. Co mi nejde moc do hlavy byly děcka, co to bylo za třídu že tam jsou 7 letý a 15 letý caparti. Co mi přišlo taky docela divné je že konec filmu se změní na survival a najednou je tu plno krve při tom předtím to nevypadalo že by něco jako krev ve filmu mělo být. Herce moc hodnotit nejde, přeci jen to byly převážně děti kteří nikdy nikde nehráli. Pro mě to je průměr ale v těch sračkách co poslední dobou vidím dávám o 1 hvězdu navíc. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

I když se nám ze začátku rýsuje spíše rodinný dobrodružný film, po první vraždě se začne snímek rozjíždět do velkých otáček a jsme svědky docela strhující jízdy. Co na tom, že ve scénáři je pár chyb a že únosci si ani na chvíli nedokážou své oběti udržet. Hlavně, že je to skvělá zábava. Kupodivu mi dětské postavy nelezly na nervy. Fortress je velmi povedený thriller, který by si zasloužil větší pozornost. PS. Hudba je také pěkná, s tímhle snímkem určitě neuděláte chybu! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem kdysi dávno viděl na vhs s typickým jednohlasým dabingem. Dneska jsem si na něj kdo ví proč vzpomněl a dokonce jsem ho našel i s CZ titulky, ale nijak zvlášť mě to nechytlo. Gang únosců ve směšných maskách tu unese třídu školních děcek do jakési podzemní jeskyně či co. Dobrou hodinu se nic významnýho neděje, jenom pedofilové budou při koupací scéně potěšeni množstvím dětí ve spodkách, ale normálního diváka to moc neoslní. Na konci se i děcka chopí rolí masakrátorů a dočkáme se i nějakého toho explicitního násilí. Záměrná brakovost je tu znát na první pohled, ale bohužel to tenhle film nezachrání.30% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Peckovní nízkorozpočták !! První polovina je pěkný,únosový thriller, kde děti ze školy jsou uneseny bandou hajzlů v maskách a ve druhé půli vidíme napínavý survival v lesích a jeskyňi, jak se děti se svou třídní učitelkou brání zuby nehty proti všem únoscům. Australie natočila opět super Thriller s mojí oblíbenou zápletkou a já si to užíval do poslední minuty, nuda nehrozí, okamžitě stahovat! ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Chmúrne ladené obrazy z austrálskej pustatiny evokujú zlú predtuchu. Učiteľka (Rachel Ward známa zo seriálu Vtáky v tŕní) a jej žiaci z malotriedky sú vzápätí unesení partiou zločincov v hrozivo vyzerajúcich zvieracích maskách. Príbeh diváka zdanlivo nenápadne privedie až do strhujúceho záveru. Z bezmocných žiačikov na úteku sa postupne stávajú obávaní protivníci. Dramatická lesná naháňačka vo finále nečakane ponúkne porciu brutálneho násilia. Krvavé scény iste uspokoja aj hororových fanúšikov. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama