Reklama

Reklama

Swinging safari

  • Austrálie Swinging Safari (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svérázná satira z prostředí typické australské plážové čtvrti, se odehrává na vrcholu léta v 70. letech minulého století.Komedie zachycuje nevinnost éry lehkovážného rodičovství, neustálých spálenin od slunce a nevázaného chování dospělých. Austrálie roku 1975. Předměstí podél pláže Nobbys je místem, které se točí kolem surfových prken, dětských olejíčků, krabicových vín a nového zázraku zvaného Kentucky Fried Chicken. Čtrnáctiletý Jeff ze snaží zorientovat ve světě měnícím se rychleji než jeho hormony, a vypořádat se se svou platonickou láskou k nesmělé a citlivé dívce ze sousedství jménem Melly. Když se plážové městečko náhle stane středem pozornosti poté, co je na břeh vyplaveno tělo dvousettunové velryby, Jeff a Melly jsou přesvědčeni, že je to ta největší věc, jaká je kdy v životě potkala. Jejich výstřední rodiče mezitím dohánějí sexuální revoluci, která také doplula až na australské pláže. A po vzoru rozkládající se velryby se má všechno záhy příšerně pokazit. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo být, de.ilní australský blahobyt na úkor slušného příběhu, o hloupých rodičích a ještě hloupějších dětech, z nichž dvě aspoň vykukují nad průměr australské průměrnosti...?! Hnus. ()

Reklama

Druury 

všechny recenze uživatele

Ty vole! Chapu nizke hodnoceni, ale zaroven nechapu :D tezka prdel a specifickej styl humoru, ktery nemusi sednout kazdemu. Mne naprosto sedl a dost jsem se natlemil. Postavy a prostredi genialni. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tato nostalgická hlučná komedie má sice na diváky okamžitý účinek, ale až moc se snaží být zábavným, ale nemá z čeho vařit kromě domácích zvířátek a katastrofou s plážovým slunečníkem. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Zdesenie. Prvé slovo čo ma napadlo po dopozeraní. Komu ten film prospel? Na čo narážal? Čo chcel dosiahnuť? Až príliš veľa otázok a žiadna odpoveď. Chaotické, ukričané, nezmyselné, škaredé. Austrálani buď nech netočia filmy alebo nech sa nedostávajú do našej distribúcie. Nie takéto. Rozhodne nie takéto. ODPAD! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Gold Coast, ve spolkovém státu Queensland v Austrálii. (griph)

Reklama

Reklama