foto

Kyeong-hye Park

  • nar. 5.1.1993 (26 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dasi, bom
Megi
Naeaneui geunom
2018 Mayakwang
Milyak
2017 1987
Jojakdoen dosi
2016 Kkumeui jein
2014 Bigmaechi
Jangsoosanghwe
2013 Koalla
Monstrum Hwayi
Bollingbeuling

TV seriály

2019 Gungmin Yeoreobun (TV seriál)
Jinsimi Dadda (TV seriál)
2017 Jeogeulleoseu (TV seriál)
Jojak (TV seriál)
2016 Haneule taeyangi (TV seriál)
Joeun saram (TV seriál)
Maeumeui sori (TV seriál)
Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (TV seriál)
Wooteumsilgyeok (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Yagyungkkoonilji (TV seriál)
Yeppeuda! omanbog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace